Stretch film


I vecante, ne tipa dhe dimensione te ndryshme.

Shitita ngjites ne rulon


- Te tejdikshem dhe me ngjyra
- Polipropilen ose PVC
- Me ngjites akrilike ose thermokolle

Shitita plastik ose metalik (tserki)


- Me logon tuaj
- Metalik ose plastik
- Ne dimensione te ndryshme